Hoteli

Pozivnica za ponovni dolazak

Vaši gosti zaslužuju samo najbolje. Pokažite im koliko su Vam važni brinući se za njihovu udobnost, higijenu i intimnost. Izgled, kvaliteta i čistoća rublja predstavljaju Vaš hotel i dio su njegovog vizualnog identititeta. Sustav najma rublja vrhunske kavlitete omogućit će Vam stvaranje pozitivnog imidža kod Vaših gostiju, te efikasno i ekonomično poslovanje.

Posteljno rublje

Paket prema Vašem izboru

Udobnost i njega neophodni su za opuštanje Vaših gostiju. Stoga, u Turisthotelu vjerujemo da čistoća i mekoća svježe opranog posteljnog rublja kod gosta potiče osjećaj pažnje i čine negov boravak potpunim doživljajem. Kako ne biste samo ispunili njihova očekivanja već ih i nadišli, iz našeg bogatog asortimana za spavaće sobe odaberite rublje prilagođeno Vašim potrebama i zahtjevima Vaših gostiju. Turisthotel Vam pruža kompletan paket rublja od čistog pamuka koji uključuje: plahte, jastučnice, prekrivače....

Frotirno rublje

Dodir svježine i opuštanja

Kupaonica u hotelskoj sobi te Wellness i Spa moraju ispuniti najviše higijenske zahtjeve s kojima će Vaši gosti biti zadovoljni. To je, prije svega, visoka kvaliteta tekstila od mekane tkanine koja će gostima prenijeti osjećaj zdravlja, opuštanja i svježine. Nudimo Vam najam ručnika raznih veličina, frotirnih tepiha te ogrtača. Svi proizvodi su iznimne mekoće i moći upijanja.

Radna odjeća

Udobnost, stil, pripadnost

Prednost pružanja kvalitetne radne odjeće zaposlenicima uključuje promicanje korporativnog identiteta, zaštitu, jačanje osjećaja pripadnosti te lakšu identifikaciju samog osoblja. Usluga iznajmljivanja radne odjeće uključuje poseban sustav kontrole. Naše uniforme su označene barkodom koji pomaže identifikaciji, trajnosti, broju popravaka, zamjeni i sl. Na taj način za naše klijente stvaramo komparativne prednosti u znatnom smanjenju troškova i kontroli upotrebe radne odjeće.