Industrija

Briga za ljude i okoliš

Ukoliko Vaša tvrtka spada u sektor industrije i trgovine ili ste vlasnik automehaničarske radionice ili pak nekog drugog zanata imamo za Vas posebno osmišljen koncept najma zaštitne radne odjeće i upijajućih tkanina.
Današnjica donosi nove zahtjeve u redovnom poslovanju. Tako, s jedne strane, zakonodavstvo traži sve veću odgovornost poslodavca za sigurnost i zaštitu radnika tvrtke te brigu za okoliš. S druge pak strane, sve važniju ulogu u efikasnom funkcioniranju tvrtki i motivaciji radnika ima i ergonomsko radno mjesto. Izgled i udobnost radne odjeće, higijena i zaštita radnog mjesta dio su kulture i korporativnog identiteta Vaše tvrtke. Zato Vas pozivamo da logistiku i brigu oko tekstila prepustite profesionalcima iz Turisthotel praonice rublja.

Upijajuće tkanine

Ekološki kriteriji i praktičnost

Naš sustav dostave i izmjene pamučnih krpa za čišćenje pružit će Vam nezamjenjivu podršku u svakodnevnom radu Vaše radionice. Idealne pri rukovanju i čišćenju alata i strojeva, tkanine su otporne na tvrdu prljavštinu i izuzetne moći upijanja te pouzdano štitite ruke Vaših radnika. Prilagođeno Vašim potrebama u određenim intervalima vršit ćemo izmjenu prljavih tkanina s čistima te Vas tako osloboditi brige o nabavi i skladištenju, transportu, usklađivanju s ekološkim normama i zbrinjavanju otpada, visokim organizacijskim i administrativnim troškovima. Kontinuirano vršimo kontrolu kvalitete proizvoda te koristimo inovativnu tehnologiju čime smanjujemo upotrebu štetnih deterđenata, štedimo električnu energiju i u konačnici doprinosimo čistoći i očuvanju našeg okoliša.

Radna odjeća

Kompetentnost i elegancija

Osnovna svrha radne odjeće za industrijski sektor je zaštita radnika i stvaranje preduvjeta za sigurno obavljanje radnih zadataka. Jednako je tako važna i udobnost te praktičnost odora.
Upravo Vam Turisthotel nudi najam tekstila koji zadovoljava ove kriterije, ali i mnogo više. Osim činjenice da odjeća treba biti u bojama tvrtke može sadržavati naziv tvrtke i logo što je također bitno za jačanje korporativne kulture. Nadalje, odjeću možemo personalizirati pomoću barkodova što nam omogućuje da točno na vrijeme vršimo dostavu čiste odore svakom pojedinom zaposleniku.