Otirači

Prvi korak = prvi dojam

Već na samom ulazu u zgradu Vaše tvrtke, hotela ili restorana klijent stječe prve dojmove! To je važan dio ukupne slike o Vama. Zato je izuzetno bitno da je ovo područje uvijek čisto, a što nije lako posebno u nepovoljnim vremenskim uvjetima tijekom zimskih mjeseci. Turisthotel Vam nudi servis otirača visokokvalitetnih tkanina koji će zadržati prašinu, prljavštinu i vlagu izvana i spriječiti njihovo daljnje širenje na ostale podne površine u interijeru. Osim što ćete na ovaj način uštedjeti na troškovima čišćenja, izmjenom u dogovorenim intervalima uvijek ćete imati vizualno privlačan, čist i svjež otirač! Na Vama je samo da izaberete: standardni, s Vašim logotipom ili dizajnirani!

Standard

Lijepo i funkcionalno

Nudimo Vam u najam kvalitetne funkcionalne otirače u različitim bojama i veličinama. Izmjenu i čišćenje vršimo dinamikom koju Vi utvrdite. Također, ukoliko posjedujete vlastite otirače i njih ćemo profesionalno očistiti!

Logo

Otirač s potpisom

Ako je Vaša želja imati otirač s logotipom rado ćemo Vam omogućiti dizajn prema korporativnom identitetu Vaše tvrtke. Tako će osim ispunjavanja svoje osnovne funkcije zaštite od prljavštine otirač postati i važan medij oglašavanja.

Dizajn

Moderno i kreativno

Pozornost klijenata zasigurno ćete privući posebno dizajniranim otiračem. To će istaknuti Vašu progresivnost i individualnost u vizualnom izričaju te ukazati na suvremenu korporativnu kulturu koju njegujete. Moderan i kreativan dizajn izdvojit će Vas iz konkurencije i prikazati Vas u novom svjetlu!