Restorani

U slast!

Kultura hrane i pića ima sve relevantniju ulogu u suvremenom društvu. Kontinuirano praćenje trendova u kuhanju i vinarstvu, adekvatno uređenje interijera i besprijekoran servis imperativi su u suvremenom restoraterstvu. Izgled stola u Vašem restoranu gotovo je jednako važan kao i specijaliteti koje na njemu poslužujete. Stoga Vas pozivamo da saznate više o našoj bogatoj ponudi najma stolnog i kuhinjskog rublja, te radne odjeće za Vaše osoblje.

Stolno rublje

Visokovrijedni sastav tekstila i postojane boje

Čisto i prozračno stolno rublje pojačat će iskustvo blagovanja i pridonijeti ugodnoj atmosferi Vašeg restorana. Stolnjak od kvalitetnog materijala i postojanih boja detalj je koji će doprinijeti estetici postavke stola i pojačati dojam posluženih jela.

Praonica rublja Turisthotel može Vam ponuditi:

  • uštirkane bijele pamučne stolnjake, nadstolnjake, runner-e i salvete
  • stolnjake, nadstolnjake, runner-e i salvete u raznim bojama
  • banketne stolnjake za vjenčanja i ostale prigode
  • konobarske salvete

Kuhinjsko rublje

Higijena je najvažnija

Kuhinja Vašeg restorana mjesto je koje zahtjeva veliku pažnju i organizaciju te treba udovoljavati posebnim kriterijima kvalitete i sigurnosti. Ovdje je higijena najvažnija, stoga su održavanje površina i posuda za pripremanje hrane od iznimne važnosti. Sustavna izmjena tkanina je neophodna, ali donosi velike troškove u poslovanju. Možete ih značajno smanjiti ukoliko se odlučite za najam kuhinjskog rublja iz našeg asortimana, od krpa za staklo i posuđe do kuhinjskih krpa široke primjene te ručnika.

Radna odjeća

Dizajn i kvaliteta

Turisthotel pruža uslugu najma profesionalne odjeće za cjelokupno restoransko osoblje. Bilo da je riječ o odjeći za konobare ili pak za osoblje kuhinje uvijek je naglasak na kvaliteti tkanine i udobnosti kroja. Naravno, i dizajn prema Vašoj želji jedan je od naših osnovnih kriterija, jer i izgled šefa kuhinje dio je Vašeg imidža. Nadalje, sva odjeća treba biti svježa i čista, a upravo korištenjem usluga profesionalne praonice osiguravaju se visoki standardi higijene neophodni za sigurnu pripremu i posluživanje hrane.