Zdravstvo

Profesionalnost, njega i sigurnost

Dugogodišnje iskustvo i uspješno poslovanje u servisiranju tekstilom zdravstvenih ustanova svjedoči o kvaliteti naših usluga. Uprave bolnica i ostalih ustanova otkrit će mnogobrojne prednosti u prihvaćanju koncepta najma posteljnog rublja, OP rublja i radne odjeće za sve profile zaposlenika. U današnje vrijeme pravo je umijeće uspješno voditi zdravstvenu ustanovu te s jedne strane reducirati troškove, a s druge zadržati visoku razinu skrbi za pacijente i štićenike. Upravo na ovaj način troškovi logistike, nabave, energije, investicija u vlastita postrojenja se anuliraju, te se raspoloživa sredstva troše optimalno i transparentno zadržavajući visoke standarde higijene i profesionalnosti.

Odjelno rublje

Udobnost i njega

U našoj ponudi nalaze se kompleti posteljnog rublja od visokokvalitetnog tekstila prilagođen potrebama pojedinih odjela bolnice i ostalih ustanova. Najnovija tehnologije pranja i kontinuirana kontrola razine potrošnje energenata osigurava maksimalnu učinkovitost i iznimne ekološke i higijenske standarde.

OP rublje

Podrška i sigurnost

Posebni postupkom dezinficirano OP rublje od inovativnih OP materijala slaže se u setove te se dostavlja u hermetički zatvorenim paketima spremno za pojedine operacije. Visokovrijedni sastav materijala te redovni pregledi procesa njege OP rublja garancija su postizanja rezultata najvišeg standarda i poštivanja propisa, a pouzdana dostava omogućuje nesmetani rad operacijskih timova.

Radna odjeća

Kompetentnost i elegancija

Turisthotel nudi odjeću za zaposlenike iz svih područja zdravstvene zaštite. Atraktivnom, udobnom i funkcionalnom radnom odjećom ističe se kompetentnost osoblja i doprinosi stvaranju prijateljskog okruženja bolnice i ostalih ustanova. Osiguravamo tekstil visoke kvalitete i ergonomskih krojeva, raznih boja i veličina te u dovoljnim količinama. Svaki komad odjeće je personificiran barkodom tako da svaki zaposlenik dobiva upravo “svoju“ odjeću.